fredag 30 oktober 2009

"Åh pappa, jag visste att du skulle älska den"

När jag såg en sån här kitschig rosariumlampa igen kunde jag bara inte låta den stå kvar. Men jag tror inte vår äldsta känner sin far så väl. Den rosa lampan är redan bortskänkt. Den fick inte stanna kvar hos oss många minuter.
Varför kommer vissa saker i klump? Jag har aldrig sett rosarium med lampa i botten tidigare. Nu har jag sett tre på en vecka. Det är en vanlig liten glödlampa som sitter fast i bottenplattan och lyser upp globen via en dildoliknande grej. Dessa har jag diskat och skrubbat men den är fortfarande lite beläggningar på gummit. Den högra ska jag kämpa för att behålla. Den kommer pryda bokhyllan i gillestugan. Den vänstra kommer säljas när jag får ändan ur vagnen. Den tredje såg jag hos Anki.

1 kommentar:

Re-dizain sa...

Jag skulle vara glad av en sån lampa i sovrummet...där har jag några kitchiga rosarium. Själv har jag delade känslor om dessa kitchiga saker...tycker att dom är fulsnygga men ändå passar dom så bra i sovrummet där jag haha...konstigt.
Godkänner inte maken lampan så kan vi göra byte...jag har tänkt skicka lite tyg till prinsessorna så fort jag har tid och kolla igenom tyghyllan.