onsdag 26 maj 2010

Förkläden

Tvättade och än så länge nystrukna. Det blå förklädet matchar alla mina Rimini Blueprylar perfekt men är i minsta laget. Kanske barnen börjar laga mat snart?

söndag 23 maj 2010

Virkade damer

Visst är dom oemotståndliga med sina utstående små näsor? Men inte alls politiskt korrekta, framför allt inte då de troligen är svensktillverkade. Hur som helst loppisfynd som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.

söndag 16 maj 2010

Sprutande fisk

Min yngsta dotter högg tag i den här vasen direkt vi kom in på loppisen och släppte inte taget, 40 spänn till Röda Korset var den absolut värd. Fisken sprutar tulpaner från trädgården och är förvånansvärt stabil. Vi får se hur den håller, för ägaren på 4 år är lite väl förtjust.
Någon som vet något om vasen?

söndag 9 maj 2010

Vårt skafferi

Re -DiZaIn ville kika in i mitt skafferi. Det är en rolig utmaning, hos andra. Tyvärr är skåpen med mat osedvanligt tråkiga hos oss. Åtråvärda saker som såpbubblor och socker står högst upp och resten är mest packat för att ge plats åt fina loppisfynd i alla andra skåp.

Jag levde i någon sorts tro att vi var duktiga ekologiska konsumenter. Facit här är att det inte stämmer. Jag vände på paketet med eko-kakao så det skulle synas att vi inte bara köper coop extra och willys.

Det kommer iallafall goda saker från skafferiet. Brödet ovan är dekorerat av döttrarna. Blomma och maskar.
Snälla, visa upp ditt skafferi om du inte redan gjort det!